FULL KONTROLL DYGNET RUNT.

ÖVERVAKNINGSTJÄNSTEN.

Trygghet skapas genom kontroll. Därför ska ingen annan än du eller ert företag ha kontrollen över era anläggningar. Rawkoll är en central trådlös övervakningstjänst som ger dig den fullständiga kontrollen och därmed en ökad trygghet.

Larmfunktion kan anslutas till samtliga tjänster och funktioner och det finns inga begränsningar på antal objekt, anläggningar eller geografisk spridning vilket gör det fullt möjligt att styra och ha kontroll på fastigheter över hela världen – ända ner på objektnivå.

Tjänsten blir komplett när fastigheter och anläggningar utrustas med sensorer och styrdon som är avsedda för de funktioner som ska ingå i tjänsten. Rawkoll är i grunden formad för styrning av klimat, belysning, drift, säkerhet, mätning och service. 

Övervakningstjänsten kan även integreras med andra styrsystem där Rawkoll kan tillföra trådlös, central styrning med stöd för anslutning i större nätverk.

NÄTVERKET.

Högst upp i nätverket finns kontrollen för nätverket och på den nivån kan hela nätverket överblickas och styras, ända ner på objektnivå. Den rollen innehas av huvudadministrören som bör vara kunden, ägaren till hela nätverket eller driftsansvarig i någon form. Det smidigaste sättet och för bäst överblick rekommenderas administratören att hantera nätverket från det webbgränssnitt som är anpassat för dator.

Längst ut i nätverket finns användarna. Statuskontroll för anläggning och styrning av enskilda objekt sköts smidigt genom webbappen där  varje användare kan tilldelas möjlighet att ta del av status och information eller även kunna styra funktioner och kanske få larm.

En användare kan vara ägare eller ansvarig för en fastighet inom nätverket. Appen är givetvis även ett smidigt verktyg för administratörerna som via mobilen alltid kan ha kontroll på nätverket. Även utomstående företag och tekniker etc kan anslutas som användare för att med automatik kunna ta hand om reparationer och underhåll.

VÄRDEFULLA VERKTYG.

Larmfunktionen

Larm kan skickas till ett obegränsat antal mottagare. Mottagaren kan välja att få larm som sms eller pushnotis. Vid larm skickas alltid även e-post. Via inställningar finns möjlighet att ge larmen olika statusnivå. Tjänsten styr sedan automatiskt hur larmen ska agera vi problem. Akuta larm kan behöva nå flera mottagare – när som helst på dygnet. Vissa mindre akuta larm kanske bara behöver nå en mottagare – på kontorstid.

Driftloggen

Till tjänsten finns möjlighet att ansluta en driftlogg som visar utförlig information och historik om anslutna anläggningingar.Här ges också möjlighet till statusbevakning på åtgärder vid problem. Ha kontroll på beräknad tid för arbete/åtgärd – samt status när arbete är slutfört.

För att effektivisera rutinerna ytterligare kan man genom driftloggen automatiskt skicka arbetsorder direkt till företag eller tekniker för att åtgärda problemet.

KONTAKTA OSS

 Tveka inte att kontakta oss om du blir nyfiken på vårt trådlösa system. Kan det på riktigt vara så enkelt och kan jag verkligen lita på att grejerna fungerar och löser mina problem?